Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΄΄ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ΄΄
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Τμήμα Φυσικής
Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση
Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση εκφράζουμε τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στους μαθητές -τριες της Ε΄ τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων Τσανταρoλάκη Λεωνίδα,1ο βραβείο Αριστείας,Σπάρταλη Ευθαλία και Χριστιάννα Χατζηιωάννου ,2ο Βραβείο Αριστείας ,Κάβαλο Βασίλειο ,3ο Βραβείο Αριστείας ,ενώ οι μαθητές-τριες της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου ,Παπουδάκης Ευτύχης, Σκουτέλη Ελένη και Κοκολογιαννάκης Κωνσταντίνος, πήραν τιμητικές διακρίσειςε ΕΥΘΥΜΗΣ ΜΕΙΑΣ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών ΄΄ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ΄΄ Δημοτικού 2018.
Πραγματικά αξίζει να επιβραβεύουμε με ένα μεγάλο ΄΄Μπράβο΄΄ τους μαθητές μας, που διακρίνονται για την προσπάθειά τους, αλλά και τιμούν το Σχολείο καθώς και την οικογένειά τους, αποδεικνύοντας έτσι ότι ποτέ η προσπάθεια δεν είναι μάταιη.΄΄Μπράβο΄΄ αξίζουν όμως και όλοι οι συμμετέχοντες ,οι οποίοι είχαν διακριθεί στην πρώτη φάση,αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν διάκριση.Βραβείο είναι η συμμετοχή και η εργατικότητά τους.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν, όμως, και οι δάσκαλοι των μικρών μαθητών, που δίνουν καθημερινά τους δικούς τους αγώνες προσπαθώντας να οδηγήσουν αποτελεσματικά τα παιδιά στα μονοπάτια κατάκτησης της γνώσης και της επιτυχίας.
Σχόλια

Γιωργος Καντ Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή και την πίστη στον εαυτό τους! Πάντα έτσι και καλή συνεχεια! Συγχαρητήριακαι για τις διακρίσεις!

Διαχείριση

Άλλοι μαθητές φεύγουν και άλλοι έρχονται.Τα νήπια από το 27ο συστεγαζομενο νηπιαγωγείο ήρθαν με τη συνοδεία της νηπιαγωγού κ.Ειρηνης να μας γνωρίσουν.Τα χέρια στα πρόσωπα των παιδιών είναι επειδή το ζητήσαμε και όχι γιατί τα τρομαξαμε!!Καλό καλοκαίρι μικρακια μας.Θα τα πούμε απο το Σεπτέμβρη !!
Οι εκπλήξεις με αυτά τα υπέροχα παιδιά δεν σταματούν!!Έξι χρόνια στο δημοτικό και ήρθε η ώρα του αποχωρισμού!! Διοργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή και άφησαν τον αυθορμητισμό και τη θετική διάθεση να ξεχειλίζει την αίθουσα διδασκαλίας.Ο δάσκαλος τους κ.Γιώργος Κανδαράκης τα θαύμαζε από μακριά. Μόνο τα μάτια έδειχναν τα πραγματικά συναισθήματα!! Εμείς ευχόμαστε να έχει ο δρόμος τους μόνο ανοδική πορεία και πάντα να απολαμβάνουν τις μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής.Θα μας λείψετε!!!
Σχόλια

Γιωργος Καντ Ήταν ένα ακόμη ευχάριστο ξάφνιασμα στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία , κι ας είμαστε λίγο πριν το τέλος με τις καθιερωμένες ετοιμασίες των γιορτών( δεν το λες ρουτίνα αυτό...ποτέ η έκφραση των παιδιών με ελευθερια και ενίσχυση δεν είναι συνηθισμέΔείτε περισσότερα

Διαχείριση


Χασαπάκη Κατερίνα Εξι ομορφα χρονια, καθε ενα διαφορετικο...
Δεκαενια ομορφα παιδια, καθε ενα μοναδικο και καταπληκτικο. Μακαρι ολα σας τα χρονια απο εδω και εμπρος να ειναι τοσο υπεροχα, μοναδικα και δημιουργικα οσο ΕΣΕΙΣ.
Μακαρι στα επομενα σχολικα σας χρονια να μοιρα
Δείτε περισσότερα

Διαχείριση

Σε ευχαριστώ Νικολακι, Ρέα και Κατερίνα που καταφέρατε με τα δωράκια σας να μου φτιάξετε τη διάθεση, να μοσχμυριζει το γραφείο μου και να μετριάσει το βάρος της γραφειοκρατιας.Σας ευχαριστω πολύ και σας εύχομαι καλή πρόοδο στη ζωή σας!!
Σχόλια

Eftixios Papaderakis Λίγες μέρες μείνανε Μαρία μου!!!! Να που σε σκέφτονται τα παιδιά!!!
Διαχείριση



Ο χρήστης Maria Klimatsaki κοινοποίησε ένα βίντεο.


-1:19
681.075 προβολές
Εναλλακτική Δράση
«Μη χάνεις την ώρα σου δίνοντας εξηγήσεις. Οι άνθρωποι ακούν μόνο αυτό που θέλουν να ακούσουν» - Paulo Coelho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου