Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ


Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ---ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ----ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ---ΑΠΟΔΟΧΗ----ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ----ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ----
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ,ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΥΣΩΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!

Οι μαθητές της Ε΄και Στ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βρυσών και των αντίστοιχων τάξεων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων! Όλοι οι μαθητές ένωσαν τα βλέμματά τους, αντάλλαξαν έργα και λόγια αγάπης, συνεργάστηκαν και πραγματοποίησαν από κοινού δύο επισκέψεις στον πανέμορφο Δήμο Αποκορώνου! Στο παραδοσιακό ελαιοτριβείο των αδελφών Βολουδάκη στο ιστορικό χωριό Βαφέ και στο γεμάτο αναμνήσεις χώρο του ΟΙνοποιείου και λαογραφικού Μουσείου Μπραουδάκη Αντωνίου στις Βρύσες! Μια εμπειρία αξέχαστη για όλους μας! Τα παιδιά βίωσαν μια διαφορετική μέρα, με διαφορετικές εικόνες! Ευχαριστούμε θερμά τους αδελφούς Βολουδάκη΄και τον Αντώνη Μπραουδάκη για τη φιλοξενία τους! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους μαθητές, τους φίλους και συναδέλφους από το 11ο Δ. Σ, Χανίων, τη Διευθύντρια Μαρία Κληματσάκη, το Γιώργο Κανδαράκη, αλλά και τους μαθητές και συναδέλφους του Σχολείου μας, που τίμησαν το Σχολείο μας αυτή τη μέρα και έγραψαν μια μικρή, πολύχρωμη και φανταστική ιστορία που θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων μας!
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, παπούτσια και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, πλήθος, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητεςΔεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου