Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΟΥ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ΄΄ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΜΑΤΙΣΜΩΝ΄΄ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ!!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΡΓΑΣΤΗΡΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!
Καλησπέρα σας , η πρόταση σας ΜάκερςΧάκερς, του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων,βαθμολογήθηκε με συνολική βαθμολογία 80 (με άριστα το 100) και θα συνεχίσει στη επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Αξιολογήθηκαν συνολικά 246 προτάσεις από 68 αξιολογητές - Κάθε πρόταση αξιολογήθηκε από 2 αξιολογητές και για 60 προτάσεις όπου υπήρξε απόκλιση της βαθμολογίας των δύο αξιολογητών μεγαλύτερη του 25% υπήρξε και τρίτη αξιολόγηση
Στον διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 246 ομάδες μαθητών από σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στην πλειοψηφία τους οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν πολύ δημιουργικές και πρωτότυπες για τη χρήση και την αξιοποίηση ανοιχτών τεχνολογιών. Από το πλήθος και την ποιότητα των προτάσεων εκτιμάται ότι θα δημιουργηθεί πολύ αξιόλογο ανοιχτό περιεχόμενο που θα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των αξιόλογων προτάσεων και της μικρής διαφοράς την βαθμολογίας μεταξύ των προτάσεων, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να συνεχίσουν στην 2η φάση του Διαγωνισμού, όλες οι πλήρεις προτάσεις που ικανοποιούσαν τα κριτήριά συμμετοχής στο Διαγωνισμό ανοιχτών τεχνολογιών.
Για τις 100 ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία, γίνεται προσπάθειά εύρεσης χορηγιών για να καλυφθεί το κόστος εξοπλισμού για την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.
Μέχρι και σήμερα, μέσω της χορηγίας της ΕΡΤ, μπορεί να καλυφθεί το κόστος συμμετοχής μόνο για τις πρώτες 20 ομάδες.
Οι 100 ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία και ολες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση είναι διαθέσιμες εδώ.
ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ,ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ -ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΥ ΓΟΝΕΑ κ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ:Βιντεοπροβολέας EPSON,,έγχρωμος εκτυπωτής, Α4 ΕPSON,,Εξυπηρετητής Workstation,,Yπολογιστής ,οθόνη 22, καλώδια ποντίκια πληκτρολόγια, πολύπριζα ,12 οθόνες,,SWITCH ZYXEL 24E,ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ, ΤΡΙΣΔΙΆΣΤΑΤΟ ΣΚΑΝΕΡ ,8 ΣΕΤ ΡΟΜΠΟΤΙΚΉΣ ,ΜΕ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου