Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!ΓΟΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ.....ΠΑΛΙΑ ΓΟΝΕΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ κ. ΧΑΡΑ ΚΑΝΤΑΝΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ,,,, ΓΟΝΕΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.!!! Πολλά ΄΄μπράβο΄΄ στους γονείς: Μάκη Σταυριανουδάκη, Nίκο Βακάκη, Μπάμπη Πατσουράκη, Γιώργο Τσινάρη, Άγγελο Φουράκη, Μανώλη Μιχαηλίδη, Καράι Νικολά, τον εθελοντή μάστορα Αρμπέν και τον ελαιοχρωματιστή παππού μαθητών μας, κ. Δημήτρη Κουτσουδάκη. 
Ευχαριστούμε και τις μαμάδες Εφουέλα Βαλάκη, Βαλέρια Ανδριανάκη, Αριάνα Παλιού, Άντζελα Μπονόβα, που φρόντισαν το χώρο για να φιλοξενηθούν στην ημερίδα για τον Παιδικό Καρκίνο, οι αξιόλογοι ομιλητές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος.ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!


                                                                                                                ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και σαλόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου