Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κ. ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:Στην εκπαίδευση υπάρχουν ακόμη διάσπαρτοι υπέροχοι άνθρωποι που μπορούν και κάνουν τη διαφορά. Και τα πράγματα είναι, εν τέλει, απλά.
Στην πραγματικότητα, ένα πράγμα χρειάζεται η εκπαίδευση: εκπαιδευτικούς που να αγαπούν αυτό που κάνουν. Που να μπαίνουν στην τάξη και να λένε μέσα τους "Αυτά τα παιδιά θέλω να τα κερδίσω. Να τα εμπνεύσω. Να τα ελευθερώσω μέσα από τη χαρά της γνώσης, του σεβασμού, της προσπάθειας, της αξιοπρέπειας, της εργατικότητας, της αυτοεκτίμησης και της αλληλοεκτίμησης, της αξιοποίησης των ταλέντων του καθενός". Γιατί όλα είναι έρωτας. Και η Παιδεία ακόμη πιο πολύ».
ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΣΩ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!
Σχόλια
Maria Klimatsaki ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!
Διαχείριση
Maria Skordili ...και του 11ου Νηπιαγωγείου από ένα κουμπαρά που έβαλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μόλις για δύο ημέρες...Διαχείριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου